Kako je Zvezda došla do +11 (video)

Izvor: B92, 09.Apr.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Zvezda došla do +11 (video)

Košarkaši Crvene zvezde Telekom od 17 časova, uz direktan prenos na televiziji B92, gostuju Uniksu u revanšu polufinala Evrokupa i imaju 11 poena prednosti.

'Crveno-beli' su u prvom duelu dva tima slavili sa 63:52 u prepunoj beogradskoj "Kombank areni", a sada ih čeka težak posao da u Kazanju sačuvaju prednost i plasiraju se u željeno finale.

Kreativni tim Crvene zvezde Telekom je tim povodom napravio video pod nazivom „The show must go on“, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navijači ’crveno-belih’ podsetili na sve ono što se događalo pre nedelju dana.

Prvi duel polufinala Evrokupa između Crvene zvezde Telekom i Uniksa bio je pravi spektakl. U pravom smislu te reči. Arena je ponovo bila ispunjena do poslednjeg mesta, tribine su ključale dok konačno nisu proključale u poslednjoj deonici, a upravo zahvaljujući takvoj energiji koja se iz gledališta prelila na parket Zvezda je velikog protivnika savladala sa 11 poena razlike“, stoji na sajtu Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.