Kako je Kurtoa iščupao Real (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Kurtoa iščupao Real (video)

Belgijanac je letos stigao u Madrid, preuzeo je mesto prvog golmana ekipe od Navasa, ali nije imao sreću, došao je u najgorem mogućem trenutku.

Madridski Real ima velikih problema ove sezone, očajnički im je potrebna smena generacija, samo zahvaljujući slaboj formi Barselone zaostaju za Kataloncima dva boda u Primeri, doduše uz meč više od ljutog rivala.

Lopetegi je zaradio otkaz nakon jednog katastrofalnog niza, nasledio ga je bivši fudbaler kluba i donedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener Kastilje Santijago Solari.

Argentinac je rešen da pruži šansu mlađim fudbalerima, ponekad to da rezultate, a ponekad i ne.

Tako je Real danas jedva savladao Rajo Valjekano sa 1:0, a sve je moglo da bude još gore da se gostima nije isprečio raspoloženi Tibo Kurtoa.

Belgijanac je u samo par sekundi uspeo da zaustavi dva opasna udarca povratnika u najviši rang, pokazao je da ima fantastične reflekse i čini se da zbog OVIH intervencija nosi najveće zasluge za novi trijumf "Los Blankosa".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.