Kako izgleda kućna atletika, atletičari u akciji „Ostani kod kuće“

Izvor: RTS, 10.Apr.2020, 19:37

Kako izgleda kućna atletika, atletičari u akciji „Ostani kod kuće“

Pridružujući se akciji sprečavanja širenja pandemije virusa sportisti širom sveta objavama na društvenim mrežama svojih kreativnih ideja pokušavaju da daju svoj doprinos pozivajući pratioce da ostaku kod kuće. Toj akciji su se pridružili i atletičari najrazličitijih disciplina.
Svakako treba biti vrlo kreativcan za osmišljavanje kućnog ili dvorišnog treninga, a za neke discipline i posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << maštovit. No, OSTANITE KOD KUĆE i pogledajte i procenite sami i uporedite kreativnost atletičara sa ostalim sportovima poput tenisa, fudbala... a nećete verovati održan je i pravi individualni maraton.

Prvi su počeli sa objavama fudbaleri, pa su čak i osmislili zanimljive kolektivne treninge na daljinu.
Među prvima su se oglasili teniseri, a za sada je izazov ruske teniserke Darije Kasatkine među najpopularnijima.
Ali maratonci su sve nadmašili održavši prvi individualni polumaraton u istoriji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.