Kako će Pep i Lamps biti razočarani, Ole krade najveću želju i to je tek početak trošenja! Šta sledi?

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 11:33

Kako će Pep i Lamps biti razočarani, Ole krade najveću želju i to je tek početak trošenja! Šta sledi?

Izgleda da će Junajted prvi završiti posao, šta to znači za dalji tok prelaznog roka...

Izgleda da je Junajted spreman da kupovinom igrača ovog leta smanji jaz u odnosu na Siti i Liverpul, pa i Čelsi.

Naime, glavna vest je da su u najboljoj poziciji da završe posao sa Lesterom oko Bena Čilvela, verovatno najtraženijeg levog beka u PL.

Oni su na putu da dogovore transfer od 70 miliona sa "Lisicama", ili da kao deo sporazuma pošalju i Luka Šoa u Lester.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Čilvela silno želi Čelsi, Gvardiola ga je video kao rešenje za muke na levom beku, posle svih problema koje ima na toj poziciji i koje nije uspeo da reši još od odlaska Kolarova, ali čini se da "Đavoli" imaju više novca, i da bi mogli da dovedu engleskog reprezentativca.

To nije sve, priča se da čekaju rasplet oko Kjeze iz Fiorentine, koga "Ljubičasti" posle pada forme žele da prodaju, Igalo se vraća u Kinu, a Kjeza bi bio sjajan dodatak Rašfordu, Marsijalu i Grinvudu.

Ipak, italijanski reprezentativac je bliži Juventusu, što se veznog reda tiče, izgleda da je završen posao sa Džekom Grilišom iz Vile, prate i Tajrona Mingsa, pošto žele da kompletiraju štopersku liniju.

Džejdon Sančo ostaje meta, ali samo ako Dortmund smanji apetite što je malo verovatno.

Recimo i da će klub prodati Lingarda, Džonsa, od Smolinga očekuju da ga Roma otkupi za 20 miliona, na Roha Solskjer takođe ne računa.

Sa prodajama, ceh za pojačanja bi mogao da pređe 200 miliona evra, dakle Čilvel, Griliš, napadač i štoper, kao i eventualno spoljni ofanzivni igrač bi učinili da već naredne sezone Junajted bude kandidat za titulu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.