Kako bi ga dočekao Ronaldo: Legenda Reala veruje da Mesi može u Madrid!

Izvor: Blic, 23.Apr.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi ga dočekao Ronaldo: Legenda Reala veruje da Mesi može u Madrid!

Ono što svima deluje prilično nemoguće, ne izgleda tako i za legendu Reala iz Madrida, Uga Sančeza, koji je rekao je da bi najveća zvezda Barselone Lionel Mesi mogao da pređe u redove najvećeg rivala, ako Barselona nastavi loše da tretira argentinskog fudbalera.

"Mislim da Mesi nije zadovoljan ugovorom koji ima u Barseloni. Verujem da se ne oseća cenjeno i definitivno nije srećan. Ako Barselona nastavi ovako da ga tretira, ne bi me iznenadilo da ih napusti i pređe u Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Madrid", rekao je Sančez za Bein sport, a prenosi španski "El Mundo Deportivo".

Lionel Mesi je u Barselonu došao 2000. godine, a do 2004. je nastupao za omladinske selekcije. Sjajni Argenitanac je do sada četiri puta bio proglašavan za najboljeg igrača na svetu, a u dresu katalonskog tima je odigrao 273 utakmice i postigao 241 gol.

Iz dana u dan pomera granice i postavlja nove rekorde, a prosto neverovatno izgleda da obuče dres Reala i krene stopama Luisa Figa. Nema sumnje da bi na Nou Kampu verovatno postao omražen, a zna se kako je Figo prošao zbog toga.

A, šta bi tek na novo društvo rekli Kristijano Ronaldo i Geret Bejl?

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.