Kako Velšani vide Orlove: Tadić neverovatno potcenjen, Mitar nekad usijane glave, ali uvek opasan, Ivanovićeva brzina šansa

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Velšani vide Orlove: Tadić neverovatno potcenjen, Mitar nekad usijane glave, ali uvek opasan, Ivanovićeva brzina šansa

Šta pišu ostrvski mediji uoči subotnjeg okršaja

Ovde u Srbiji pišemo o Geretu Bejlu, Džou Alenu i Aronu Remziju, dok se Velšani za subotnji duel pripremaju analizama izabranika Slavoljuba Muslina, očekivano sa posebnim akcentom na one koji su igrali u Premijer ligu.

Pa je tako sajt walesonline.co.uk čitaoce podsetio na kvalitete Dušana Tadića, Branislava Ivanovića, Nemanje Matića, Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića i Zorana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tošića, dok su ostrvsku avanturu Matije Nastasića u Mančester Sitiju nekako prevideli.

Bilo kako, očigledno je da se u Velsi najviše plaše Dušana Tadića...

"Nesumnjivo najveća zvezda srpskog tima. I dalje neverovatno potcenjen u Premijer ligi, iako je prošle sezone iz veznog reda postigao osam golova za Sautempton i kreacijom vukao Svece napred. U nacionalnom timu operiše iz sredine terena i izvlači se široko. Biće potrebno obratiti veliku pažnju na njega, pošto ume da uoči rupe u linijama", piše autor teksta Dominik But.

SPECIJAL (Vels - Srbija): Tadić daje gol i Orlovi pobeđuju - kvota 8,50!

O kapitenu Branislavu Ivanoviću

"Pouzdani igrač Čelsija je možda premašio zenith, ali je i dalje uticajna figura u reprezentaciji, bez obzira na to što je izgubio mesto u Čelsiju. Ivanović će pokušati da odseće Sema Vouksa i zaustavi dotok loptu do Gereta Bejla, ali bi Vels mogao da ga namuči koristeći njegov manjak brzine dok se vraća".

O Nemanji Matiću

"Pre dve godine bio je izuzetan, prošle sezone se nije video, ali pod Antoniom Konteom ponovo ulazi u najbolju formu. Čudnovat je to slučaj imajući u vidu njegovu ogromnu snagu i sposobnost da čita igru.  Postao je ključni igrač srpske ekipe otkako se vratio iz samoproglašenog izgnanstva 2013. godine. Ima 30 utakmica za nacionalni tim. Uporno će pratiti agilnog Arona Remzija u sredini terena".

INTERVJU - Nikola Maksimović: Kad poznaješ igrača do sebe možeš i protiv 10 Mesija

O Aleksandru Mitroviću

"Nije trenutno u Premijer ligi, ali biće sledeće sezone. Povremeno ume da bude usijane glave, često je konfliktan, ali uvek opasan, Mitrović je i sada u golgeterskoj formi. Napadaču Njukasla tek su 22 godine, ali predstavlja fizički dominantnu figuru napred. Postigao je dva gola u impresivnoj pobedi Srbije nad Austrijom od 3:2 na njihovoj poslednjoj utakmici i još jednom će predvoditi ekipu u velškoj prestonici".

O Lazaru Markoviću

"Sećate li ga se navijači Liverpula? Na Enfild je uz fanfare stigao 2014. godine, a i dalje je pod ugovorom sa klubom iako je trenutno na drugoj pozajmici, sada u Sportingu iz Lisabona. Marković ponovo hvata ritam i obično u reprezentaciji doprinosi ulaskom sa klupe. Mogao bi da im donese brzinu kad Vels počne da se umara".

Geret Bejl - taj ne sme da prođe

I za kraj o Zoranu Tošiću

"Još jedan zaboravljeni čovek Premijer lige i igrač koji bi mogao da se svrsta u kategoriju ‘ser Aleks Fergusonovi najveći promašaji’. Došao je na Old Traford kao 22-godišnjak 2009, ali je odigrao samo dve utakmice. Od tada je odigrao 169 utakmice nza moskovski CSKA, upisao 75 nastupa za Srbiju i jedno je od prvih imena na spisku selektora Slavoljuba Muslina".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.