Kako ON nema mesto u Realu? BLISTA u Arsenalu!

Izvor: Mondo, 17.Avg.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako ON nema mesto u Realu? BLISTA u Arsenalu!

Čini se da su "tobdžije" ubole premiju kada su pozajmile talentovanog vezistu "kraljevskog kluba". Bio je najbolji u subotnjoj pobedi na "Emiratima".

Tokom leta u kojem je blistao u dresu mlade reprezentacije Španije i osvojio EURO zajedno sa Danijem Olmom, Fabijanom Ruizom i saigračima, Dani Sebaljos (23) ostao je bez mesta i u širem sastavu Real Madrida.

Brzo je stigao poziv iz Londona, da ode na pozajmicu u Arsenal i čini se da je taj potez bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prava stvar i za njega i za "tobdžije".

Arsenal - Barnli 2:1 (1:1)

Španski plejmejker blistao je u subotnjoj pobedi ekipe Unaija Emerija i dobio apsolutno zaslužen aplauz čitavog stadiona kada je napustio teren u 83. minutu.

Zidanov neželjeni vezista namestio je oba gola domaćih - centaršutom iz kornera pre minijature Aleksandra Lakazeta u 13. minutu iz peterca, pa tačnim dodavanjem pre trka i hica Pjer- Emerika Obamejanga u 64. minutu, za konačnih 2:1.

Barnli je u međuvremenu izjednačio na 1:1, golom Ešlija Barnca, koji se spretno snašao između dvojice Arsenalovih "čupavaca" - Davida Luiza i Matea Genduzija.

Srećom po Emerija i ekipu, Sebaljos i Obamejang ispravili su taj kiks defanzive, mada je koncentracija odbrane definitivno zadatak na kojem će Špančev tim morati da radi, jer je Barnli i u završnici imao stvorio nekoliko potencijalno opasnih situacija.

I to pre svega greškama odbrane domaćina...

Foto: Yui Mok/PA via AP/Tanjug

Za razliku od prethodnih mečeva, Arsenal je na današnjem meču imao Seada Kolašinca u sastavu - prvi put od incidenta sa naoružanim razbojnicima na ulici, koje je rasterao golim rukama. On je ušao u igru u drugom delu meča.

Sa druge strane, Mesut Ozil je i dalje van tima, a prethodnih dana bilo je reči o tome da je razlog bolest.

Rezultati 2. kola

Arsenal - Barnli 2:1 (1:1)

/Lakazet 13', Obamejang 64' - Barns 43'/

Aston vila - Bornmut 16.00

Brajton - Vest Hem

Everton - Votford

Norič - Njukasl

Sautempton - Liverpul

Mančester siti - Totenhem 18.30

u nedelju

Šefild junajted - Kristal palas 15.00

Čelsi - Lester 17.30

u ponedeljak

Vulverhempton - Mančester junajted 21.00

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.