Kako Miha i Ljajić savetuju Belotija: Teško je odbiti tolike nule, ne može da se spava...

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Miha i Ljajić savetuju Belotija: Teško je odbiti tolike nule, ne može da se spava...

Poučan je i primer Stevana Jovetića

Sezona života. Spakovao je 27 golova Andrea Beloti i razumljivo privukao pažnju bogatijih klubova. Pitali su Roma, Arsenal, Čelsi... Pominje se suma od oko 60.000.000 evra na ime obeštećenja. Plus, naravno, sjajna plata za reprezentativca Italije.

Torino je svestan kakvog kapitalca ima i da je teško, skoro nemoguće, ostati imun na ponude koje će ih zapljusnuti na leto. Čini se da to shvataju i prvotimci Bikova, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se na neki način već opraštaju od saigrača.

Ako neko ponudi platu od 6.000.000 ili 7.000.000 evra po sezoni, Beloti ne bi trebalo nda razmišlja dvaput. Igrao sam sa dosta napadača, ali nijedan nije kao Andrea. Momak poseduje borilački duh, kakav drugi nemaju. Grize za svaku loptu“, predočio je Adem Ljajić.

Naš vezista podsetio je na primer Stevana Jovetića sa kojim je svojevremeno delio svlačionicu Fjorentine.

Igrao je Jo-Jo dve godine za Violu, pa je imao ponudu Real Madrida. Odbio ju je, a onda je dve sedmice kasnije povredio ukrštene ligamente. Takav je fudbal, dobri trenuci ne traju dugo“, opomenuo je Ljajić.

Da budućnost Andree Belotija daleko prevazilazi sadašnjost Torina može se shvatiti i na osnovu reči Siniše Mihajlovića.

Beloti je igrač za kog je teško naći zamenu. Nadam se da će ostati, ako tako bude mora dobro da promisli o svemu. Svi se nadamo da će Andrea igrati za Torino i naredne sezone, međutim, pre ili kasnije će na njegovu adresu stići sjajne ponude. U takvim okolnostima nije lako ostati čvrsto na zemlji. Nešto slično se desilo meni kad sam dobio ponudu iz Kine, mesec dana sam loše spavao razmišlajjući da li sam pravilno postupio što sam je odbio“, podsetio je trener Torina koji u nedelju od 15 časova gostuje Kjevu, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.