Kako Kimi komunicira sa šefom?

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Kimi komunicira sa šefom?

Kimi Raikonen poznat je po glatkom jeziku, a tokom trke u Indiji u nedelju imao je žestok verbalni okršaj sa tehničkim direktorom Lotusa Alanom Parmaneom.

Problem se pojavio u samoj završnici, Finac se odlučio za samo jedan odlazak u boks, ali je zbog problema morao još jednom nekoliko krugova pre kraja.

Prestigli su ga Masa, Peres i Hamilton, a za petama mu se pojavio i timski kolega Sebastijan Grožan. Iz boksa je stigla naredba da ga pusti, ali se Kimi suprotstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tome.

"Kimi, makni mu se s j*b**** puta!", viknuo je na njega Parmane preko radio veze, ali mu Raikonen nije ostao dužan.

"Nemoj se j*b*** derati!", odgovorio je u istom stilu Finac, pa objasnio da će pustiti Grožana kada prođe deo kruga ispunjen krivinama.

Iako je u prvi mah bio besan, Grožan se na pobedničkom postolju suzdržao od napada na kolegu, te je diplomatski rekao da je Kimi bio u 'teškoj situaciji'.

Parmane je nakon trke istakao razočaranje zbog ponašanja Raikonena. Nema sumnje da dve strane jedva čekaju da se raziđu nakon poslednje tri trke.

Finac će sledeće godine da vozi za Ferari.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako Kimi komunicira sa šefom?

Izvor: B92, 27.Okt.2013

Kimi Raikonen poznat je po glatkom jeziku, a tokom trke u Indiji u nedelju imao je žestok verbalni okršaj sa tehničkim direktorom Lotusa Alanom Parmaneom...Problem se pojavio u samoj završnici, Finac se odlučio za samo jedan odlazak u boks, ali je zbog problema morao još jednom nekoliko krugova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.