Kako Duda kaže

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Duda kaže

Centar srpske reprezentacije Milan Mačvan kaže da je imao veliku čast da trenira sa odličnim igračima i da se ne opterećuje da li će se naći na spisku košarkaša koji će putovati na EP u Poljsku. Talentovani košarkaš ističe da vreme radi za njega i da je na ovim priprema dosta naučio što će mu značiti u budućnosti.

- Stvarno ne znam da li ću biti na spisku igrača koji putuju u Poljsku, i time se opšte ne opterećujem. Velika mi je čast što sam imao priliku da treniram >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa igračima poput Krstića, Perovića i Ercega, i na selektoru je da odluči ko će biti prekobrojan. U svakom slučaju za mene je veliki uspeh što sam bio deo ove reprezentacije, a ako budem otputovao na EP trudiću se da opravdam poverenje Ivkovića - kazao je Mačvan.

Košarkaš Hemofarma smatra da je na ovim pripremama dosta naučio, i da će mu to značiti u nastavku karijere.

- Tek mi je 19 godina, i slobodno mogu reći da sam na početku svoje karijere. Dosta sam naučio na ovim pripremama, sve ovo za mene može da bude samo podstrek za budući rad. Mi smo izuzetno mlada reprezentacija, i siguran sam da ćemo još dugo godina zajedno igrati na velikim takmičenjima.

Milan Mačvan ističe da ove selekcija nema nikakav pritisak da ostvari visok plasman u Poljskoj, što može da bude dodatni motiv za sve igrače.

- Mislim da smo jedna od najmlađih selekcija na EP. Nemamo nikakav pritisak, što može dodatno da motiviše sve igrače u reprezentacije. Pored toga, ostale selekcije mogu malo da nas potcene zbog mladosti, i tu takođe vidim našu prednost - završio je Mačvan.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.