Kakav udarac za Barsu, moraće bez zvezde na Totenhem!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav udarac za Barsu, moraće bez zvezde na Totenhem!

Englezi se nadaju da bi ovo moglo da im čitav izazov učini barem malo lakšim.

Barselona će u utorak na svom terenu dočekati Totenhem u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona.

Domaćin je već obezbedio prvu poziciju, dok će Englezi morati da trijumfuju ako žele da osiguraju plasman u narednu rundu takmičenja.

Postoji mogućnost za prolaz čak i u slučaju da ne postignu veliku stvar na Kamp Nou, ali to znači da bi Inter morao da kiksne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv PSV Ajndhovena.

Ekipi Mauricija Poketina biće znatno olakšan posao jer neće morati da brine o Luisu Suarezu koji će propustiti sutrašnji dvoboj.

Nije poznati da li je u pitanju neka povreda ili pak odluka Ernestea Valverdea da odmori Urugvajca, u svakom slučaju Totenhemu neće biti nimalo lako i pored ove olakšavajuće okolnosti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barselona "zaledila" Inter!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018

Iz Milana su se i pribojavali ovakvog scenarija....Inter ima veoma težak zadatak u Ligi šampiona...Da bi Italijani otišli u narednu rundu takmičenja potrebna im je pobeda nad PSV Ajndhovenom, a i u tom slučaju moraće da čeka ishod meča na Kamp Nou između Barselone i Totenhema...Ukoliko "Pevci"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.