Kakav povratak, Gvardiola opet može da računa na ovog majstora! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav povratak, Gvardiola opet može da računa na ovog majstora! (video)

Navijači Liverpula nisu baš najsrećniji zbog ovoga.

Kevin De Brujne, najbolji igrač Mančester sitija koji je u ovoj sezoni proveo mnogo više van terena nego na njemu. Doživeo je povredu na samom statru sezone, a onda je nakon što se oporavio, vrlo brzo obnovio povredu i tako praktično da nije ni mogao svom timu da pomogne u dosadašnjem delu sezone.

Gvardiola se nije žalio, a i njegov tim je igrao fantastično i osim poraza na "Stamford bridžu", nema im se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šta zameriti, a sada su još jači jer je Belgijanac ponovo na raspolaganju.

De Brujne je u subotu odigrao poslednjih 15-tak minuta meča protiv Evertona, ali to je već bio rešen duel, pa ni Siti nije insistirao na nekim napadima do kraja meča. Večeras je u startnoj postavi protiv Lestera, a u pitanju je utakmica četvrt-finala EFL kupa. Fantastičnoj Belgijancu je bilo potrebno samo 14. minuta da pokaže koliko se uželeo terena.

Otamendi mu je praktično doneo loptu, a De Brujne je fintom izbacio protivničku odbranu i vrlo precizno šutirao sa ivice šesnaesterca. Nedostajali su nam ovakvi potezi De Brujnea.

Ovaj vodeći gol Mančester sitija možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.