Kakav poklon za Dinamo: Dvojica Modrih pala, sudija pokazao na belu tačku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav poklon za Dinamo: Dvojica Modrih pala, sudija pokazao na belu tačku (VIDEO)

Zagrebački tim provukao se na gostovanju Opatiji

Dinamo iz Zagreba ponovo je digao Hrvatsku na noge. Opatija je bila na pragu senzacije i eliminacije  Modrih iz nacionalnog kupa, kada je sudija Križarić u 89. minutu posle kontakta Šukera i Vukojevića dosudio krajnje sumnjiv penal, a Enrikez bio siguran sa bele tačke za produžetke. Čileanac je posle postigao još tri gola i odveo Zagrepčane u četvrtfinale Kupa Hrvatske, međutim, niko ne priča o njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokeru...

„Ma to je smešno, poklonjen penal, Vukojević se bacio, potencirao je kontakt“, komentarisali su igrači Opatije.

Trener Opatije Zoran Bogolin nije želeo da talasa.

“Penal? Sudije su sastavni deo fudbala, nemam razloga da se ljutim. Neki put će suditi za Opatiju takav jedanaesterac, neki put neće. Sve je to sport... Pošteno!”, pomirio se sa sudbinom Bogolin.



(FOTO: Screenshot/Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.