Kakav peh za Juve: Kedira se povredio posle 25 minuta!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav peh za Juve: Kedira se povredio posle 25 minuta!

Nemac je zbog povrede butnog mišića napustio večeras prijateljski meč protiv Marselja

Stara dama je već na drugoj utakmici u novoj sezoni ostala bez novajlije Samija Kedire koji je doživeo povredu butnog mišića posle samo 25 minuta igre na Velodromu protiv Marselja.

Nemac je sada pod znakom pitanja i za predstojeći meč Superkupa Italije protiv Lacija (8. avgusta).

Doskorašnji fudbaler Reala odjednom se uhvatio za desnu butinu tokom meča sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Marseljom i videlo se da mu nije dobro nakon što je intervenisao medicinski tim Stare dame. Koliko je moglo da se primeti na snimku, nije Kedira bio u kontaktu ni sa jednim protivničkim igračem, već se sam povredio.

Podsetimo, Nemac se prošlog vikenda povredio i na zagrevanju pred meč sa Dortmundom, a peh sa meča protiv Marselja novi je udarac za Juve pred put u Šangaj na okršaj s Lacijom, jer tamo neće biti ni Barzaljija i Kjelinija koji su takođe povređeni.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.