Kakav otac, takav i sin... Murinjo junior opleo: Navijači Čelsija su sramota!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Mar.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav otac, takav i sin... Murinjo junior opleo: Navijači Čelsija su sramota!

"Navijači zvižde Sesku, uopšte ne pevaju, u potpunosti se slažem sa pesmicom: Murinjo je u pravu, vaši navijači su sr..e"

Fraza "Kakav otac, takav i sin" ponekada se čini preteranom, ali ovoga puta se u potpunosti može upotrebiti. Potomak Žozea Murinja, Žoze Murinjo Žunior je u stilu svog tate opleo po navijačima Ćelsija, jer su počeli da kritikuju Seska Fabregasa posle remija sa Sautemptonom.

On je stvarno odigrao dosta loše, grešio je, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali dobro je poznato da Španac uvek pada u formi što se sezona bliži kraju. Socijalne mreže su eksplodirale sa prozivkama upućenim na račun nekadašnjeg veznjaka Arsenala i Barselone.

"Zašto svi sada mrzite i krivite Fabregasa za nedeljni meč? Ovo je timska igra. On možda nije igrao kao što se očekuje, ali bar se trudio. Pokazao je sjajan karakter. Gore navijanje nikada nisam video. Navijači zvižde Sesku, uopšte ne pevaju, u potpunosti se slažem sa pesmicom "Murinjo je u pravu, vaši navijači su sr..e". Naši navijači su stvarno sramota", napisao je na društvenim mrežama Žoze Mlađi.

Setimo se i da je sam Murinjo dosta puta prozivao svoje navijače govorivši da je igranje pred njima kao pred pozorišnom publikom. Posle ovoga je Instagram stranica Žozeovog sina oborena.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SIN ŽOZEA MURINJA: Navijači Čelsija su sramota!

Izvor: Kurir, 17.Mar.2015, 12:42

Žoze Murinjo Junior je "pljunuti" tata, nema dlake na jeziku iako ima samo 15 godina..Da iver ne pada daleko od klade, najbolje se može videti na primeru porodice Murinjo...Sin trenera Čelsija Žozea Murinja, 15-godišnjak istog imena, "pljunuti" je tata. Ne odnosi se ta konstatacija na fizički izgled,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.