Kakav je Nejmar glumac? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je Nejmar glumac? (video)

Brazilac je pričao malo i o fudbalu.

Pisali smo već kako je globalni fenomen iz Brazila aktivan i na drugim poljima van fudbalskog terena. Nejmar je imao dosta problema tokom leta, između ostalog je bio optužen i za silovanje, ali su optužbe na kraju odbačene i fudbaler PSŽ-a je proglašen nevinim.

Po izricanju presude, kompanije "Netflix" je pustila i epizode hit-serije "La Casa de Papel", ili "Pljačka" u kojima glumi fudbaler šampiona Francuske.

Nejmar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je i sam fan serije, ima manju rolu u trećoj sezoni ovog španskog hita. Procenite i sami kako se snašao na platnu, već ima dosta zluradih komentara kako ipak bolje glumi/simulira na terenu a i da se samo ime serije poklapa sa onim što Brazilac radi u redovima francuskog šampiona.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.