Kakav gol i bruka golmana Zvezde: Partizanovo dete sa pola terena lobovalo Borjana (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav gol i bruka golmana Zvezde: Partizanovo dete sa pola terena lobovalo Borjana (VIDEO)

Partizanovo dete Luka Stojanović postigao najlepši gol u jesenjem delu sezone Kakav gol na “Marakani”. Partizanovo dete Luka Stojanović je uradio nešto spektakularnoi doneo izjednačenje “brđanima” u prvom poluvremenu protiv Zvezde, koju su gosti nadigrali.Vezista Čukaričkog je u 24. minutu izveo potez kakav se retko viđa na ovim prostorima, pa i šire. Osetio je da je Milan Borjan istrčao previše i udarcem sa svoje polovine terena, negde sa centra, lobovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zvezdinog golmana i žestoko ga obrukao. Pogodak za TV špice i anale. Podsećanja radi, Stojanović je rođen 1994. godine i sa svega 18 godina napustio je Partizan i prešao u Sporting, odakle su usledile selidbe kroz Apolon iz Limasola, Muskron, Antverp, pre nego što je u januaru ove godine stigao u Čukarički i uspeo da revitalizuje svoju karijeru.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

GOOOLČINA SEZONE NA MARAKANI!!! Stojanović sa centra lobovao Borjana (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2019, 01:13

Kakva golčina na Marakani! Kakva majstorija Luke Stojanovića!   Gol sezone definitivno! Možda i decenije u srpskom fudbalu… Vezista Čukaričkog je u 24. minutu izveo potez kakav se retko viđa na ovim prostorima, pa i šire… Osetio je da je Milan Borjan istrčao previše i udarcem sa svokje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.