Kakav debi, strašan debi - Oumaru ČOVEK ODLUKE! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav debi, strašan debi - Oumaru ČOVEK ODLUKE! (video)

Lepšu premijeru u kineskom Šenženu doskorašnji napadač Partizana nije mogao ni da zamisli!

Abubakar Oumaru koji je nedavno napustio ekipu Partizana, jutros je po našem vremenu imao debitantski nastup u svom novom klubu Šenženu i - ostavio fenomenalan utisak!

Njegov tim je, u prvom kolu kineske druge lige, na svom terenu savladao ekipu Ćinđijanga rezultatom 2:1, a Kamerunac je bio ključni čovek u pobedničkoj ekipi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
On je, najpre, u 25. minutu iznudio jedanaesterac za svoj tim, koji je u gol pretvorio Li Fei, da bi u 44. minutu i sam pogodio mrežu za vođstvo Šenžena od 1:0.

Gosti su u nastavku uspeli da ublaže poraz, ali ne i da pokvare Oumaruov debi u Šenženu.

U prilogu pogledajte Oumaruov prvenac u dresu ovog kineskog kluba.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TEK DOŠAO, A VEĆ REŠETA: Oumaruov debi iz snova! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2016

Bivši fudbaler Partizana još jednom pokazao koliko će nedostajati crno-belima u nastavku sezone.. . . Ukoliko se po jutru dan poznaje, boravak Abubakara Oumarua u Kini biće i više nego plodonosan.. Na prvom meču koji je odigrao za ekipu Šenžena, Oumaru je u pobedi od 2:1 prvo iznudio jedanaesterac...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.