Kakav dan za fudbal, srpski zet rekao - kraj!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za fudbal, "srpski zet" rekao - kraj!

Nemac objavio da se povlači na kraju sezone u MLS ligi.

Legendarni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger danas je saopštio da će na kraju MLS sezone završiti svoju igračku karijeru.

Nakon dve godine igranja u Čikagu on će okačiti kopačke o klin, a nemerljiv doprinos dao je reprezentaciji Nemačke sa kojom je osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Za "pancere" je odigrao 121 utakmicu i postigao 24 gola. Švajnštajger je profesionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karijeru započeo 2002. godine u Bajernu gde je za 13 godina upisao 342 nastupa i osvojio praktično sve u klupskom fudbalu.

Sledeće dve godine proveo je u Mančester junajtedu, da bi se 2017. godine pridružio Veljku Paunoviću u MLS ligi.

Supruga bivše srpske teniserke Ane Ivanović navodno već čeka mesto u stručnom štabu reprezentacije Nemačke.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajnštajger na kraju sezone završava karijeru

Izvor: Beta, 08.Okt.2019

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger saopštio je danas da će na kraju sezone završiti karijeru.Švajnštajger (35) je odigrao 500 utakmica za Bajern Minhen i osvojio osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu i Ligu šampiona 2013. godine. On je 2015. godine prešao u Mančester...

Nastavak na Beta...

Švajnštajger završio karijeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2019

Bivši kapiten reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger saopštio je danas da posle 18 godina aktivnog igranja završava profesionalnu karijeru...Tridesetpetogodišnji Švajnštajger odigrao je 121 utakmicu za nacionalni tim Nemačke i postigao je 24 gola, a bio je član ekipe koja je 2014. godine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.