Kakav dan - Ništa od Ibre, Francuz odbio Murinjov ultimatum!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan - Ništa od Ibre, Francuz odbio Murinjov ultimatum!

Sve se izdešavalo brzo, ali sada je makar Junajted rasčistio stvari i mora da krene dalje!

Iako je Zlatan Ibrahimović optimističan i tvrdi da će već u januaru biti spreman da igra, to nije ubedilo Murinja.

Zbog toga je Mino Rajola izbegavao odgovor da li njegov pulen ostaje među "Đavolima".

Naime, Junajted nije i neće ponuditi ugovor Zlatanu Ibrahimoviću, smatraju da će oporavak potrajati duže i da je on izgubljen za narednu sezonu, tačnije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne može da se vrati u formu.

Bez obzira na svoje izjave da nije običan čovek i da se "lavovi oporavljaju brže nego ljudi", mnogi smatraju da bi za Ibrahimovića bio kraj karijere ako požuri i pre saveta lekara se vrati na teren.

Rešena je situacija oko Grizmana, odbio je ultimatum.

Naime, dogovor je postojao, ali je Junajted zahtevao da i pored toga što je odlučio da ostane veran Atletiku jer klub ne može zbog transfer suspenzije da nađe zamenu, Grizman ovog leta stigne na "Old Traford".

Ponuda je, tvrde engleski mediji, bila "uzmi ili ostavi", na šta je Grizman odgovorio da neće popustiti. Atletiko će mu zbog ove vernosti ne samo produžiti ugovor za duplo veći novac, već će mu dati i bonus od 6 miliona evra za vernost.

Zaslužio je, svaka čast, Grizman je na delu pokazao koliko voli klub. Jer, i sa povišicom će zarađivati mnogo manje u Atletiku nego što bi dobio u Junajtedu gde bi ušao među pet najplaćenijih igrača u Evropi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.