Kaka se zahvalio Leonardu

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaka se zahvalio Leonardu

Brazilac Kaka ove sezone zbog povrede nije odigrao nijedan meč za Real, a dolazak Leonarda na klupu Intera bio je povod za priče o povratku sjajnog veziste u Italiju.

Kako je u Madrid došao iz Milana, gde je imao sjaju saradnju sa zemljakom koji će od ove zime voditi Inter. Brazilac, međutim, nema nameru da se vraća na Apenine.

Leonardo kupuje sunarodnike

Egzibicija u Madridu: Kasiljas protiv Figa (VIDEO)

- Dobro mi je u Realu i ne razmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da ga napustim - kratko je poručio Kaka španskim medijima.

Prve minute ove sezone za "kraljevski klub", Kaka bi mogao da upiše šestog januara, kada Madriđani igraju revanš Kupa Kralja, protiv Levantea. S obzirom da je Real u prvoj utakmici slavio sa 8:0 biće to dobra prilika za Kaku da proveri koliko je fizički spreman posle operacije kolena.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Moja poruka Interu - podržite Leonarda

Izvor: Blic, 27.Dec.2010

Bivši trener Intera pozvao je upravu, igrače i navijače da podrže Leonarda koji je prilično vruću klupu šampiona Evrope preuzeo od Rafaela Beniteza..."On je sjajan izbor, budite uz njega kao što ste bili uz mene. Tražim od navijača da se ophode prema njemu kao prema meni. Leo je prošle sezone...

Nastavak na Blic...

Žulio Cezar: Dolazak Leonarda pravi potez

Izvor: Blic, 27.Dec.2010

Golman Intera Žulio Cezar izjavio je da je dolazak njegovog zemljaka Loenarda na klupu Intera prava stvari da će brazilski stručnjak uspti da izvuče najbolje iz svioje nove ekipe...Cezar je istakao da Leonardo jako dobro poznaje italijansjki fudbal i da u Interu ima dovoljno materijala za kvalitetan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.