Kajzer: Bajern je na višem nivou

Izvor: B92, 18.Dec.2013, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajzer: Bajern je na višem nivou

Legendarni Franc Bekenbauer kaže da minhenski Bajern trenutno igra najbolje na svetu.

Tim iz Minhena je pobedio kineski Gvangžu sa 3:0 u polufinalu Svetskog prvenstva za klubove.

"Mislim da je protivnik bolji nego što se pokazao, ali Bajern je jednostavno na nekom drugom nivou", rekao je Bekenbauer.

Kapiten Bavaraca Filip Lam rekao je da njegov tim želi da osvoji peti trofej u sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u finalu će igrati sa boljim iz meča Atletiko Mineiro – Raža Kazablanka.

“Uživamo u celom ovom iskustvu i želimo trofej. Niko od nas još nije igrao na ovom takmičenju, zato nam je ono sada posebno”, kaže Lam.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP za klubove: Atletiku ne pomaže ni Ronaldinjo, Marokanci u finalu

Izvor: Sportal.rs, 18.Dec.2013

U finalu Svetskog prvenstva za klubove igraće Bajern i Radža Kazablanka. Marokanci su u drugom polufinalnom meču savladali Atletiko Mineiro sa 3:1 i tako napravili iznenađenje, s obzirom da je za brazilski tim igrao i Ronaldinjo.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.