Kajl Foster novo pojačanje FMP-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 15:14

Kajl Foster novo pojačanje FMP-a

Potpisao je ugovor do kraja sezone.

Američki košarkaš Kajl Foster novi je igrač FMP-a, objavio je danas beogradski klub. Foster je sa Panterima potpisao ugovor do kraja sezone.

Američki bek je sa novim klubom potpisao ugovor do kraja sezone, a do sada u karijeri nastupao je za francuski Roan i nemački Oldenburg.

Foster je u Oldenburgu počeo sezonu i u nemačkom šampionatu postizao u proseku 6,6 poena na pet odigranih utakmica, dok je sezonu pre u Roanu imao učinak od 12,4 poena u proseku na 29 odigranih mečeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FMP DOVEO NOVO POJAČANJE: Kajl Foster u Železniku!

Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2023

Pojačavaju roster. Košarkaški klub FMP saopštio je da je doveo Kajla Fostera u svojim redovima. Dolazi iz Oldenburga, za koji je protekle sezone postizao u proseku 6,6 poena, a imao je skromnu minutažu. U Oldenburgu je pokrivao pozicije dva i tri, a sada je sa FMP potpisao ugovor do kraja aktuelne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.