Kaisedo doneo pobedu Laciju

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaisedo doneo pobedu Laciju

Fudbaleri Lacija ostvarili su pobedu u gostima nad ekipom Frozinonea (1:0) u susretu 22. kola Serije A.

Rimljani su tako prekinuli niz od tri utakmice bez pobede, a pobedu im je doneo Felipe Kaisedo pogotkom u prvom poluvremenu.

Lacio je nastupio bez reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića koji je pauzirao zbog žutih kartona, ali i bez njega, Rimljani su bili uspešni.

Momenat odluke dogodio se u 36. minutu. Luis Alberto je pronašao Kaiseda koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je snažnim udarcem sa 14 metara zatresao mrežu, ispostavilo se da je to bio i jedini pogodak na utakmici.

Andrea Pinamonti je u 85. minutu imao šansu da izjednači, ali je šutirao visoko ptreko gola i prilika je propala.

Ipak, domaćini će svakako imati šta da kažu posle meča koji je obeležio sporni momenat iz 26. minuta. Sudija Mihael Fabri je prvo pokazao na belu tačku posle duela u kojem je Bastos povukao za dres igrača Frozinonea, ali je uz konsultaciju VAR-a promenio odluku.

Posle ovog kola, Frozinone je na pretposlednjem mestu sa 13. bodova dok šestoplasirani Lacio ima 35.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Lacio može i bez Sergeja, minimalac u Frosinoneu (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019

Srbin izostao zbog suspenzije, ali to nije smetalo ekipi Simonea Inzagija...Fudbaleri Lacija ostvarili su pobedu u gostima pošto su savladali Frosinone sa 1:0 u 22. kolu italijanske Serije A...Gosti su od početka meča krenuli nešto ofanzivnije, ali je Frosinone mogao da stigne prvi do vođstva pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.