Kairat impresivan pred put u Beograd!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairat impresivan pred put u Beograd!

Sedma utakmica bez poraza i šesta pobeda narednog Zvezdinog rivala, ovog puta u derbiju sa Astanom.

Foto: Getty Images/Harold Cunningham

  Kairat Almati – Astana 2:0 (1:0) u poslednjoj utakmici pred put u Beograd!

I to ne kakvoj utakmici, već velikom derbiju prvenstva Kazahstana, u kojem je naredni rival Crvene zvezde preskočio Astanu i vratio se na drugo mesto, iza lidera Aktobea.

Kairat, koji je 16. maja doživeo drugi uzastopni poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u ligi, kod kuće od Aktobea (0:2), odigrao je danas i sedmu utakmicu bez poraza, a u tom nizu dobio je šest uz ukupnu gol-razliku 20:4.

S ova tri boda, ekipa Vladimira Vajsa sakupila je 34 iz 18 utakmca (10-4-4) i ima četiri manje od Aktobea, a jedan više od Astane.

Prvi gol na susretu delo je Brazilca Isaela da Silve u 45. minutu, što je njegov peti gol u šampionatu, a na 2:0 postavio je mladi Barjizan Islamkan sa bele tačke u 52. minutu, sedmim golom u šampionatu.

Postava Zvezdinog rivala danas:

KAIRAT: Plotnjikov – Kvantajev, Marković, Gurman, Soareš, Plijev – Kvat, Isael, Li - Islaman - Gohu.

Kako igra Kairat može donekle da posvedoči i snimak s meča prethodnog kola, u kom je tim iz Almatija remizirao 1:1 u gostima.

Pogledajte...



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.