Kahriman: Slomićemo Bugare!

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kahriman: Slomićemo Bugare!

Zvezda je kao gost u Bugarskoj igrala nerešeno 2:2 sa Ludogorecom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Damir Kahriman rekao je da je zadovoljan rezultatom prve utakmice sa Ludogorecom i da je dobro što će njegova ekipa imati pritisak u revanšu. Kahriman je, ipak, naveo da mu je žao što crveno-beli u Razgradu nisu postigli još neki pogodak I da mu je žao što Zvezda nije uspela da dobije me sa 2:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
"Ova utakmica je veliko iskustvo za sve nas. Trebalo nam je da se naviknemo na brz teren, ali u drugom poluvremenu je bilo bolje. Možemo da budemo zadovoljni rezultatom", rekao je Kahriman I nastavio: “ "Šteta je što nismo nagrađeni pobedom za dobru igru u drugom poluvremenu. Očekujem ogromnu podršku navijača u revanšu koji sledi. Vetar u leđa nam treba, a mi moramo da budemo na visini zadatka. Verujem da ćemo zajedno na navijačima slomiti Bugare”.

Revanš će se igrati u utorak na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.