Kafu: Nije bilo vreme za smenu Menezesa

Izvor: Blic, 03.Dec.2012, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafu: Nije bilo vreme za smenu Menezesa

Legendarni brazilski defanzivac Kafu kritikovao je smenu Mana Menezesa na čelu brazilske reprezentacije i izbor Luisa Felipea Skolarija na mesto selektora.

"Nije bilo vreme da se Menezesu da otkaz. On je poslednje dve i po godine stvarao tim i gradio njegov identitet", rekao je Kafu koji drži rekord od 142 utakmice koje je odigrao u dresu "karioka".

Četrdesetdvogodišnji bivši igrač Rome i Milana osvojio je sa brazilskom reprezenatcijom dve titule svetskog prvaka - 1994. i 2002, kada je selektor bio Skolari.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Skolari: Nejmar nije mlad da bude vođa Brazila

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Dec.2012

Selektor reprezentacije Brazila Luis Felipe Skolari rekao je da Nejmar može da bude vođa nacionalnog tima, iako nema dovoljno iskustva.. Nejmar ima 20 godina, a u dresu Brazila debitovao je u avgustu 2010. godine.. – Ne vidim problem u činjenici da je Nejmar naš najbolji igrač, a ima 20 godina....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.