Kadetkinje ŽKK Radnički izborile plasman u Kadetsku ligu Srbije

Izvor: KGsport.info, 08.Okt.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadetkinje ŽKK Radnički izborile plasman u Kadetsku ligu Srbije

U odlučujućoj utakmici za plasman u jedinstvenu Kadetsku ligu Srbije, košarkašice ŽKK Radničkog bile su bolje od vršnjakinja iz KŽKK Radnički 2016 rezultatom 76:57 (16:15, 18:12, 25:19, 17:11).
Posle izjednačene igre u prvih desetak minuta susreta, ŽKK Radnički je na poluvreme otišao sa sedam poena prednosti (34:27), a u nastavku je vođstvo izabranica trenera Gorana Jovovića doseglo dvocifrene okvire, pa je na kraju upisana pobeda sa čak 19 poena razlike – 76:57.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Anastasija Zlatković sa 21 poenom, Neda Nikolić upisala je poen manje, a dvocifrene su bile i Mara Nikolić sa 16 i Jovana Miletić sa 15 poena. U poraženoj ekipi istakle su se Milica Petković sa 23 poena i Ana Karalazić sa 16.
Jedinstvena Kadetska liga Srbije startuje narednog vikenda.
Foto: Marko Lazarević

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.