Kadetkinjama bronza na Evropskom prvenstvu

Izvor: Studio B, 08.Maj.2011, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadetkinjama bronza na Evropskom prvenstvu

Ženska odbojkaška kadetska reprezentacija Srbije osvojila je četvrtu medalju, drugu bronzanu na prvenstvima Evrope.

Srbija je u Ankari, u utakmici za treće mesto na IX EP 2011, savladala Nemačku sa 3:1, po setovima 25:20, 28:26, 22:25 i 25:22, posle 118 minuta igre.

Kadetkinje su tako stigle do svoje četvrte medalja, treće uzastopne na Prvenstvima Evrope, u trenucima kada je posle dva poraza od Turske izgledalo da je osvajanje medalje veoma daleko.

Odigrale >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su izabranice Marijane Boričić odličan meč, mogle čak i do maksimalnog trijumfa, ali što je najavažnije u presudnim trenucima, u završnicama sva tri seta koje su dobile, kadetkinje Srbije su pored kvaliteta pokazale da umeju da igraju i to najbolje kada je najpotrbenije.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.