Kadeti ređaju pobede na Balkanijadi

Izvor: B92, 08.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadeti ređaju pobede na Balkanijadi



Muška kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore zabeležila je i treću pobedu na Balkanskom šampionatu u Moldaviji i superiorno osvojila prvo mesto u B grupi.

"Plavi" su u ponedeljak u Kišinjevu savladali Bugarsku rezultatom 3:1, po setovima 25:23, 16:25, 37:35 i 25:23, u meču trećeg kola.

Kadeti Srbije i Crne Gore su okončali takmičenje po grupama u Kišinjevu sa maksimalnim učinkom od tri pobede i kao prvoplasirani u B grupi izborili plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u polufinale.

"Psihološki smo se pripremali za ovaj meč, jer verujemo da će nam Bugari biti rivali u finalu. Odigrali smo disciplinovano i, što je još važnije, svi dečaci su igrali, i to dobro. Mislim, da je meč odlučio naš dobar blok, a uz to smo imali minimalan broj grešaka iz servisa. Finale je na vidiku, ali treba biti oprezan. Bez obzira na rivala, sutra je za nas najvažnija utakmica", naglasio je Ljubomir Galogaža, prvi trener "plavih".

"Plavi" kadeti će u utorak od 14 časova po našem vremenu igrati u polufinalu Balkanskog šampionata sa selekcijom Rumunije, u ponedeljak od 12.00. Finale je na programu u sredu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.