Kadeti Nemačke se pridružili Holandiji i Danskoj u polufinalu

Izvor: Blic, 09.Maj.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadeti Nemačke se pridružili Holandiji i Danskoj u polufinalu

Kadetska fudbalska reprezentacija Nemačke pobedom nad Rumunijom (1:0) priključila se Holandiji u polufinalu Evropskog prvenstva za kadete koje se održava u Srbiji.

Nemci su u Smederevu, u grupi B, savladali Rumuniju pogotkom Jesila u 46. minutu i zahvaljujući remiju Holandije i Češke (0:0) na stadionu Obilića pronašli su put do završnice.

Česima za utehu ostaje treće mesto i plasman na Svetsko prvenstvo u Meksiku, a poslednji polufinalista traži se u grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << A gde je Danska obezbedila dalji plasman i igra sa Francuskom, a reprezentacija Srbije će protiv Engleske tražiti prolaz.

Mečevi grupe A na programu su od 17:15 časova.

Konačna tabela grupe B:

Holandija 3 2 1 0 3:0 7

Nemačka 3 1 1 1 2:3 4

Češka 3 0 3 0 2:2 3

Rumunija 3 0 1 2 1:3 1

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.