Kada su problemi - tu je Ivan Jurić

Izvor: Mondo, 09.Okt.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada su problemi - tu je Ivan Jurić

Hrvatski stručnjak treći put je seo na klupu Đenove.

Davide Balardini je danas smijenjen sa mjesta šefa stručnog štaba, a kao njegov nasljednik ekspresno je imenovan Ivan Jurić.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu ovo će biti treći mandat na "Marasiju". Prvi je bio 2016. kada mu je nakon promocije sa Krotoneom ponuđeno da na klupi Đenove naslijedi svog mentora Đanpijera Gasperinija kojem je u Interu 2011. i u Palermu 2012. godine bio pomoćnik.

Splićanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je otkaz po prvi put dobio u februaru 2017. godine, da bi na posao bio vraćen dva mjeseca poslije toga da bi novi prekid saradnje uslijedio u oktobru prošle godine.

Đenovljani se trenutno nalaze na 12 mjestu u Seriji A, a Hrvata čeka izuzetno težak start pošto ga u prvih šest utakmica na klupi čekaju dueli protiv Juventusa, Intera i Milana u gostima, Napolija, i na kraju gradski derbi protiv Sampdorije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.