Kada poštujemo dogovor, pobedimo

Izvor: B92, 16.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kada poštujemo dogovor, pobedimo"



Vaterpolisti Partizan Rajfajzena pobedili su u Atini ekipu Etnikosa i prvom pobedom u 'C' grupi Evrolige napravili značajan korak ka četvrtfinalu. 'Crno-beli' će u četvrtom kolu na bazenu na Banjici dočekati istog rivala.

"Nije to bila naša najbolja igra, bilo je i promašaja, ali smo dobro funkcionisali. U odbrani smo bili sigurni i bilo je jasno da ako uradimo ono što smo se dogovarali na sastanku, dobićemo utakmicu sigurno," kaže Filip Filipović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Filipović kaže da su ključni igrači u pobedi šestostrukog prvaka Evrope u vaterpolu golman Pijetlović i bek Rađen.

"Rađen je obavio lavovski deo posla, sačuvao je odličnog centra Vlontakisa, koji se nije video. Gojko je na golu bio odličan, mnogo bolji nego na nekim ranijim utakmicama. Nadam se da je ovo početak uspona, njegovog i celog tima," kaže Filipović.

Partizan Rajfajzen će sa Etnikosom u Beogradu igrati 28. januara, a do tada su prioritet utakmice u domaćem prvenstvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.