Kada ovako igraju Firmino i Kutinjo - Liverpul mora da gazi! Totenhem u potpunom autu, Alardajs slavio na debiju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada ovako igraju Firmino i Kutinjo - Liverpul mora da gazi! Totenhem u potpunom autu, Alardajs slavio na debiju (VIDEO)

Ubedljivo slavelje Redsa u Brajtonu (1:5), Pevcima samo bod protiv Votforda (1:1), Everton slavio protiv Hadersfilda

Kada ovako igraju Roberto Firmino i Filipe Kutinjo, a sve to odlično osigurava Emre Džan – onda Liverpul mora da gazi! A večeras je na svom terenu pregažen nemoćni Brajton, čiji su igrači morali da se poklone pred brazilskim majstorima u crvenom – 1:5 (0:2).

Kutinjo se sve do zavrnice utakmice bavio organizacijom igre, namestio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je prva dva gola čiji su egzekuztori bili Emre Džan i Roberto Firmino, a onda je za 87. minut sačuvao pravi spektakl za sebe. Slobodan udarac sa oko 20 metara udaljenosti poslao je ispod živog zida i matirao nemoćnog Metjua Rajana.

Firmino je i kod drugog i kod trećeg gola Redsa sjajno pratio kontranape svog tima i golovima vratio veliko poverenje koje uživa kod Jirgena Klopa, iako je bio u prlično lošoj formi. U nadoknadi vremena na terenu se našao i Marko Grujić.

Ali šta tek reći za formu Totenhema. Pevci su u Premijer ligi poslednji put savladali Kristal Palas početkom novembra, a danas su i četvrtu utakmicu uzastopno ostali bez pobede. Ovoga puta na gostovanju Votfordu, pa od prvoplasioranog Mančestar Sitija, sa sve utakmicom više zaostaje ogromnih 15 bodova (1:1).

Ekipa Maurisija Poketina je od samog starta utakmice bila prinuđena da juri prednost domaćina, koji je poveo golom Kabaselea. Izjednačenje je ubrzo stiglo preko Sona, ali je na početku drugog poluvremena iskjučen Davinson Sančez i sve je krenulo naopako. Do gola je u drugom poluvremenu mogao domaćin, ali samo nakon jednog više nego dobrog pokušaja Dukurea.

Odličan start na klupi Evertona imao je i Sem Alardajs. Karamele su na svom Gudisonu slomile otpor Hadersvilda u drugom poluvremenu (2:0), a igrač odluke bio je bio je Dominik Kalvert-Levajn. On je asistirao kog gola Gilfija Sigurdsona, a onda i overio slavlje svog tima 20 minuta pre kraja utakmice.

Lester je golom Greja naneo poraz borbenom Barnliju (1:0), dok je Stouk nakon preokreta savladao Svonsi (2:1). Na utakmici između Vest Bromviča i Kristal Palasa nije bilo golova. Luka Milivojević je na terenu bio svih 90 minuta.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.