Kada će Lebron postati najbolji strelac svih vremena?

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 17:58

Kada će Lebron postati najbolji strelac svih vremena?

Lebron Džejms će, najverovatnije, u sezoni 2022/23 postati najbolji strelac svih vremena.

U ovom momentu najbolji strelac u istoriji NBA lige je živa legenda Milvoki Baksa i Los Anđeles Lejkersa, Karim Abdul Džabar.

On je postigao 38.337 poena na 1.560 utakmica i za petama mu je as Lejkersa Lebron Džejms koji je postigao 37.062 poena na 1.366 utakmica.

Prema nekim prognozama, očekuje se da Lebron Džejms prestigne Karima na mestu najboljeg strelca ikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u NBA već na zimu naredne godine.

Optimalni period je između 28. januara (vs Boston Seltiks) i 15. februara (vs Nju Orleans Pelikans) i tada bi Lebron mogao da sedne na tron i postane igrač sa najviše poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.