Kad trener nije zadovoljan (video)

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad trener nije zadovoljan (video)

Još jedan video snimak nasilja u sportu zaprepastio je američku javnost. Glavni akter je trener košarkaškog tima Holi femili univerziteta u Filadelfiji.

Na snimku se jasno vidi kako trener Džon O'Konor na treningu nasrće na svog igrača Meta Kravčuka i potom ga gura nogom dok ovaj leži na parketu.

O'Konor je suspendovan, a protiv njega je pokrenuta krivična prijava. "To što je napravio nije u redu. Radili smo vežbu i odjednom sam se našao na podu", opisao je Kravčuk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događaje iz januara koji su procurili u javnost.

Kravčuk, igrač druge godine, pokrenuo je prijavu protiv svog trenera nakon što ga je ovaj, tokom vežbe za poziciju u reketu, grubo srušio na parket, a potom i odgurnuo nogom.

Dok je napuštao parket obliven krvlju i povređenog zgloba, O'Ckonor je svog igrača ispratio psovkama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trener udario igrača, pa ide na sud VIDEO

Izvor: S media, 25.Feb.2011, 11:35

Holi Femili univerzitet u Filadelfiji suspendovao je košarkaškog trenera, nakon optužbi da je udario igrača na treningu, što je zabeleženo i na video snimku. ..Brazil: Pištolj na tribinama! (VIDEO)..Đura će ti oprostiti što te je tukao (VIDEO)..Holandska zver u kavezu (VIDEO)..Trener Džon...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.