Kad staroj dami fali defanzivac - pozove njega!

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad "staroj dami" fali defanzivac - pozove njega!

Čak treći put će Martin Kaseres obući crno-beli dres Juventusa.

Marokanski defanzivac Medhi Benatija (31) imao je ovog januara ponude Arsenala i Fulama, ali je Juventusu saopštio da želi da se preseli u Katar.

U pitanju je klub Al Duhajl, koji je ponudio 10 miliona evra za njegov transfer, i verovatno daleko bolje finansijske uslove nego što su planirali Englezi, tako da je Juventus na brzinu morao da reši problem "bekap" štopera.

Izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pao na iskusnog Martina Kaseresa (31) koji će treći put obući crno-beli dres "stare dame", a ovoga puta dolazi na pozajmicu iz Lacija.

Urugvajac je polivalentan defanzivac i može da igra na svim pozicijama u prvoj liniji ispred golmana, a Juventus će Rimljanima uplatiti 600 hiljada evra za usluge Kaseresa u narednih šest meseci, dok nije ubačena klauzula o potencijalnom otkupu.

Kaseres je i prethodna dva puta u Juve dolazio kao pozajmljen igrač - iz Barselone 2009/10, odnosno Sevilje 2012/13, nakon čega su ga i otkupili i nosio je njihov dres četiri sezone.

Za "staru damu" je do sada odigrao 110 utakmica i postigao sedam golova, ali u prethodne tri i po sezone jedva da je igrao u Sautemptonu, Veroni i Laciju... Ove sezone zabeležio je tek osam nastupa za "tim iz Rima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.