Kad niko neće...hajde u Inter?

Izvor: Mondo, 08.Maj.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad niko neće...hajde u Inter?

Ako neko ima reputaciju kluba koji uzima fudbalere koje niko ne želi, onda je to Inter, tako da se ovoga puta agent Alekisa Sančeza prvo javio baš njima.

Košmarnih godinu i po dana Aleksisa Sančeza u Mančester junajtedu.

Čileanac je šest meseci pre isteka ugovora sa Arsenalom stigao na "Old Traford", u razmeni za Henrika Mkhitarjana, a klub je odlučio da mu podari basnoslovan ugovor i "novac na ruke", tako da u ovom trenutku zarađuje 500 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << funti na nedeljnom nivou...

Da li zbog takve vrste pritiska ili fudbala na koji nije navikao, malo i povreda, ali navijači Junajteda nisu videli ni delić onoga što je Sančez pružao u Arsenalu.

Napadač gotovo da nije imao dobru utakmicu od oblačenja dresa Mančester junajteda, zamalo da to bude Siti, i do sada je upisao tek pet golova u 45 nastupa, više nije ni u planovima Olea Gunara Solskjera i dve strane žele da se raziđu ovog leta.

Aleksis Sančez je rekao svom agentu da bi idealna destinacija bila Italija, a odmah je došlo do "kucanja na vrata" Intera, koji kao da je utočište za igrače koje niko neće.

Mnogo puta su "nerazuri" u svojoj istoriji dovodili fudbalere koji su nepoželjni u svojim klubovima i pokušavali da im ožive karijeru, a videćemo da li će ovoga puta to "izvesti" i na Aleksisu Sančezu, naravno ako do dogovora dođe.

Foto: Tanjug/AP/Jon Super

Naravno, Inter nema novca da parira plati koju je Sančez imao u Junajtedu, čak ni nakon njenog "kresanja" koje će uslediti ovog leta zbog Lige šampiona, ali ni to nije problem.

Kako prenosi italijanska štampa, Mančester junajted je spreman da plati deo plate Čileancu samo kako bi mu videli leđa tokom naredne sezone, pošto su i igrači u svlačionici nervozni zbog toga što je Sančez najplaćeniji član ekipe, a da pritom ne doprinosi ni na jedan način.

Da li će uspeti da postignu dogovor sa Interom videćemo u narednom periodu, kao i da li je moguće da Sančez pokaže fudbal kakav je igrao u Udinezeu, Barseloni, Arsenalu...

Ako ne uspeju da ga prodaju Interu - verovatno je Kina najrealnija opcija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.