Kad ne znaš šta ćeš pusti gromovnika Pogbu da reši stvar! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad ne znaš šta ćeš pusti gromovnika Pogbu da reši stvar! (VIDEO)

Volejčina sa ivice kaznenog prostora srušila otpor tvrdoglavog Sasuola i verovatno okončala šampionsku trku u Seriji A

Matematički će nada tinjati još nekoliko nedelja, verovatno i ceo mesec, ali čini se da je šampionska trka u Seriji A odlučena i pre no što je proleće stiglo u Italiju. Polu Pogbi se izgleda smučilo da se igra mačke i miša sa Vučicom. Smučilo mu se i da gleda kako se ataci njegovog tima, oslabljenog neigranjem virtuoza Andree Pirla, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odbijaju o odbranu Sasuola kao talasi o stene. Uzeo je stvar u svoje ruke i presekao – 1:0 u 26. kolu Serije A za skoro sigurni ostanak titule u Torinu.

Roma je sama kriva. U 2015. godina pobedila je samo na dve od čak deset prvenstvenih utakmica. Stara dama je odmakla na sigurnih osam bodova prednosti. Verovatno se i sama zadovoljila bezbednim rastojanjem. Protiv Sasuola nije blistala.

Uostalom, Sasuolo je čudna voćka. Ove sezone je savladao i Inter i Milan, odoleo Romi, jednom zaustavio Juventus na 0:0. Umalo je danas ponovio takav podvig. Juventus nikako nije uspevao da se sastavi. U prvom poluvremenu samo jedan šut u okvir protivničkog gola. Samo je Roma prethodno uspela da toliko umrtvi igru torinske Stare

Nastavk je doneo nešto agresivniji Juve. I potpuno hladnokrvni Sasuolo. Činilo se da će mu još jednom poći za rukom da šokira javnost na Čizmi. Probali su Klaudio Markizio, Karlos Tevez, Đorđo Kjelini, Alvaro Morata, Fernando Ljorente... Neuverljivo.

A onda je Simone Pepe pokušao da uposli Simonea Pepea. Pogba je imao drugačiju ideju. U punom trku je primirio loptu, sela mu je na stopalo kao da je rođen sa njom. Neodbranjiv volej!

Pogbino veče je donekle pokvareno prethodnim žutim kartonom zbog kojeg naredne nedelje neće igrati na vrućem gostovanju kod Palerma. Ali bilo je i lepih vesti. Andrea Barzalji  je u 87. minutu ušao u igru. Prvi put još od 37. kola prošle sezone kada je zadobio tešku povredu. Šmekerski potez Masimilijana Alegrija. I ovacije za tribina za Barzaljija.

Serija A, 26. kolo:

Subota:

Sampdorija - Kaljari 2:0 (1:0)

/De Silvestri 33, Eto 72/

Milan - Verona 2:2 (1:1)

/Menez 41 penal, Tahcidis 47 autogol - Toni 18 penal, Lopet 90+5/

Nedelja:

Ćezena – Palermo 0:0

Parma – Atalanta 0:0

Empoli – Đenova 1:1 (0:1)

/Barba 66 – Nijang 27/

Kjevo – Roma 0:0

Udineze – Torino 3:2 (2:1)

/Di Natale 17, Kone 25, Vage 49 – Kvaljarela 15, Benasi 69/

Napoli - Inter 2:2 (0:0)

/Hamšik 51, Iguain 63 - Palasio 72, Ikardi 87pen/

Ponedeljak:

Lacio – Fiorentina 4:0 (1:0)

/Bilija 6, Kandreva 65, Klose 75, 84/

Juventus – Sasuolo 1:0 (0:0)

/Pogba 82/

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.