Kad ne mogu u Lionu, neka igraju za Juve!

Izvor: Mondo, 30.Apr.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad ne mogu u Lionu, neka igraju za Juve!

Predsednik francuskog kluba govorio je o interesovanju velikih evropskih klubova za Tongija Endombelea.

Novopečeni reprezentativac Francuske Tongi Endombele (22) ovog leta bi posle dve sezone mogao da napusti Lion i za veliki novac postane član nekog od najambicioznijih evropskih klubova.

Predsednik Liona Žan Mišel Ola odredio je cenu - 100 miliona evra - i izjavio da se za ovog "vezistu" bore Juventus, Pari sen Žermen, Mančester siti i Mančester junajted. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Iskreno, voleo bih da Endombelea vidim u Juventusu, u tandemu sa Pjanićem, igračem koji se afirmisao u Lionu i za koga sam još veoma vezan. Videćemo šta će se desiti", kaže Ola.

Pored pomenutih klubova, španski mediji tvrde da ga u svojim redovima želi i Real, što samo može da dodatno podigne cenu.

"Uvek kada prodajete igrača, ekonomski parametri su prioritet. Ali, ako bi ponuđeni novac sa svih strana bio isti, ponudio bih ga Andrei Anjeliju", pomenuo je Ola svog kolegu iz Juventusa.

Transferu Endombelea raduje se i njegov prethodni klub, Amijen, kojem sleduje 20 odsto od obeštećenja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.