Kad ne ide Danilu Nikoliću, tu je Nikola Ivanović - Nova pobeda Budućnosti, Borac pokazao zube!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 20:55

Kad ne ide Danilu Nikoliću, tu je Nikola Ivanović - Nova pobeda Budućnosti, Borac ''pokazao zube''!

Podgoričani i posle tri kola imaju stopostotan učinak.

Košarkaši podgoričke Budućnosti savladali su večeras u svojoj dvorani 'Morača'' ekipu čačanskog Borca rezultatom 86-83 i tako nastavili seriju pobeda u regionalnom takmičenju.

Čačani su favorizovanom domaćinu pružili vrlo dobar otpor. Bolje su započeli ovaj meč, dobili prvu četvrtinu sa 26:19, ali Budućnost u drugom kvartalu uspeva da preokrene rezultat, na krilima večeras veoma raspoloženog organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre Nikole Ivanovića.

Iako je Budućnost u drugom poluvremenu konstantno bila u rezultatskoj prednosti, ekipa Borca se nije predavala, pa je do poslednjih sekundi ''disala za vratom'' domaćinu.

Nikola Ivanović je večeras najzaslužniji što je iznenađenje izostalo. Utakmicu je završio sa 27 poena (5/7 za dva, 3/5 za tri), uz pet asistencija, a pratio ga je Petar Popović sa 16 poena. Zanimljivo, junak pobede nad Partizanom Danilo Nikolić, koji je u tom meču bio nepogrešiv, večeras je imao skroman učinak - samo dva poena za 26 minuta u igri (0/2 za tri), doduše uz sedam skokova.

U ekipi Borca najefikasniji Džons sa 21 poenom, a Čarapić je upisao 17. Džons je u poslednjoj sekundi meča imao i šut za produžetak, ali nije bio precizan.

Budućnost posle tri kola ima skor 3-0, a Borac je sada na 1-2 posle startne pobede nad Partizanom.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čačani namučili Budućnost, ubedljiva pobeda Igokee

Izvor: RTS, 17.Okt.2020

Košarkaši Budućnosti zabeležili su treći trijumf u regionalnoj ligi, pošto su u Podgorici savladali ekipu Borca sa 86:83. Igokea ubedljiva protiv Primorske 89:71. . Posle trijumfa nad Partizanom, malo je nedostajalo da Borac napravi još jedno iznenađenje. Ipak, Budućnost...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.