Kad je teško, hajde ti Nemanja! Matić spasava Junajted?

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je teško, hajde ti Nemanja! Matić spasava Junajted?

Evo šta je Žoze Murinjo smislio...

Prema najavama engleskih medija, Murinjo će promeniti taktiku, i umesto 4-3-3, probati sa 3-4-3.

Nešto slično uradio je tokom meča sa Vest Hemom, ali je MekTominaj delovao izgubljeno, pa će sada u srce odbrane igrač kome Portugalac najviše veruje, Nemanja Matić.

Kako će to izgledati?

Murinjo će sa Matićem probati ono što nije uspeo protiv Valensije, tačnije za šta je optužio štopere, da su nesposobni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da organizuju igru iz poslednje linije.

To bi značilo Matića kao čoveka od koga sve kreće, dva štopera, Smolinga i Lindelefa, Šoa i Valensiju u srednjem redu, uz Pogbu i verovatno Felainija, i napad u kome bi mogli da budu Marsijal, Rašford i Lukaku, pošto će Sančez ponovo na hlađenje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.