Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 10:54

Kad guska prekine utakmicu

Bejzbol utakmicu između Los Anđeles dodžersa i San Dijego padresa nakratko je prekinula velika guska koje je sletela na teren u Los Anđelesu.
Nepozvana guska je neko vreme uspešno bežala sa kraja na kraj terena, ali nije napravila veći problem pošto je brzo završila pod peškirom i u buretu, pa je utakmica, u kojoj su Padresi na kraju slavili, mogla da se nastavi.

Nije retkost da životinje u velikim američkim gradovima široke površine bejzbol terena iskoriste kao svoju zelenu oazu - pojavljivale su se u prošlosti na MLB utakmicama i mačke, veverice, pa čak i majmuni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

50 hiljada ljudi se zabavilo uz gusku

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2022

Utakmica bejzbola između Dodžersa i Padresa u Los Anđelesu nakratko je prekinuta kada se igračima na terenu pridružila guska.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.