Kad fudbal igraju Nole, Tim, Zverev, Teo, Biković, Gagi ...

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 18:20

Kad fudbal igraju Nole, Tim, Zverev, Teo, Biković, Gagi ...

Na stadionu GSP Poleta kod Kule Nebojša odigran je revijalni fudbalski meč poznatih. Učestvovali su teniseri učesnici Adrija tura, glumci, košarkaši i brojne poznate ličnosti. Iako je rezultat bio u drugom planu teniseri su pobedili umetnike sa 3:2.
Teren GSP Poleta odavno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije imao ovoliko zvezda na jednom mestu. Đoković, Teodosić, Biković, Tim, Zverev, Milošević i mnogi drugi uveličali su svojim prisustvom događaj na Dorćolu.

Lepa prilika za druženje i zabavu na fudbalskom terenu. "Ozbiljne" savete davao je Savo Milošević, dok su ga pomno pratili ostali učesnici.
Najbrojniji su bili teniseri, učesnici Adrija tura. Iako su danas doputovali u Beograd, Dominik Tim i Aleksadar Zverev učestvovali su i na ovoj revijalnoj predstavi. Tim je predhodno stigao i da trenira u TC Novak.

Pored Novaka Đokovića, Dominika Tima, Aleksandra Zvereva, Damira Džumhura tu su bili i Dušan Lajović, Viktor Troicki, Miomir Kecmanović i ostali teniseri. Učešće su uzeli i glumci Miloš Biković i Dragan Gagi Jovanović, kao i košarkaš Miloš Teodosić.
Iskorišćena je prilika za zabavu, druženje i relaksaciju. Svi prisutni imali su priliku da uživaju u fudbalskom umeću onih kojima fudbal nije profesija, ali vole ovaj sport. Nisu izostali atraktivni potezi, lepa dodavanja i zanimljive situacije pred oba gola.
Tenisere je predvodio Novak Đoković, a još u ekipi su bili Đorđe i Marko Đoković, Damir Džumhur, Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Petar Đukić, Andrija Kuzmanović, Dragan Jovanović Gagi, Karlos Gomez-Erera i Savo Milošević

Umetničku selekciju činili su Vedran Blagojević, Bojan Vasković, Aleksandar Radojičić, Miloš Petrović Trojpec, Igor Miljković, Milan Mitrović, Rajko Šarić, Viktor Savić, Miodrag Anđelkovic, Luka Tabaševicj, Nikola Glišicj, Lazar Đukic, Mj", Danijel Cehranov, Marko Đurovski, Branislav Lalić i Marko Gizdavić.
 
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kad sportisti i poznate ličnosti zaigraju fudbal: Nole, Tim, Zverev, Savo, Radojičić, Nigor igraju, Gagi Jovanović trener (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020

Rezultat nije bio u prvom planu, a po fotografijama se vidi da su svi uživali u dešavanjima na terenu Spektakl i zabava u Beogradu. Na terenima “GSP Polet” na Dorćolu su se sportisti i poznate ličnosti okupili i zaigrali fudbal.Na terenu su se od sportista između ostalih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.