Kad emocije udare: Neponovljivi Điđi Bufon kao dete, u slavlju tresnuo o zemlju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad emocije udare: Neponovljivi Điđi Bufon kao dete, u slavlju tresnuo o zemlju (VIDEO)

Ali ko mari...

Nije to samo zbog rezultata od 2:0 protiv Belgije. Znaju i Italijani - znaju uostalom manje više sve o fudbalu - da još nisu uradili ništa. Ali u Lionu su videli da mogu. Da mogu i protiv individualno boljih od sebe. Da mogu jer su tim. Dobrim delom i zahvaljujući jedinstvenom Đanluiđiju Bufonu, nesumnjivom lideru ove generacije Azura.

Ume taj “starac“ i da brani bolje od ogromne većine mladića u najboljim godinama. Ume i da podvikne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kad treba. A ume i da se poraduje kad je prigoda. Nekad i da pretera. Pa se tako u Lionu sa pola terena zaleteo na prečku, toliko jako da nije mogao da se o istu zarži, pa je svom silinom tresnuo o zemlju.

Ali koga briga? Ustao je, sa još većim žarom urliknuo ka navijačima i jasno im stavio do znanja: “Možda nismo najbolji, ali ćemo se pobiti za svaku loptu“. Grande Điđi!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.