Kabanjas nastavlja karijeru sa metkom u glavi!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabanjas nastavlja karijeru sa metkom u glavi!

Paragvajski fudbaler Salvador Kabanjas, koji je jedva ostao živ nakon što mu je nepoznati napadač pucao u glavu, dobio je dozvolu da nastavi da igra, iako mu metak nije ni izvađen!

Kabanjas je teško ranjen 25. januara prošle godine oko pet časova ujutro u jednom noćnom baru u južnom delu Siudad Meksika, kada su nepoznati napadači pokušali da ga opljačkaju.

Pošto je pružio otpor, napadači su mu pucali u glavu. Paragvajac je imao neverovatnu sreću i preživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je, ali će metak verovatno doživotno ostati u njemu.

Lekari smatraju da Kabanjas, koji se potpuno oporavio posle napada, može da se vrati fudbalu, pošto je metak na takvom mestu da ne može da mu ugrozi život.

Ipak, njegovo stanje će s vremena na vreme biti praćeno jer uvek postoji rizik da se metak u nekom trenutku pomeri.

Kabanjas se već pridružio saigračima iz kluba Libertad, koji se takmiči u elitnoj diviziji paragvajskog šampionata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.