Kabal i Farah šampioni Vimbldona

Izvor: B92, 13.Jul.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabal i Farah šampioni Vimbldona

Kolumbijski teniseri Huan Sebastijan Kabal i Robert Farah osvojili su večeras titulu na Vimbldonu u konkurenciji dublova.

Kabal i Farah su u finalu pobedili Francuze Nikolu Maua i Eduara Rožea Vaselan sa 6:7(5), 7:6(5), 7:6(6), 6:7(5), 6:3. Oni su postali prvi Kolumbijci koji su osvoji grend slem titulu u konkurenciji muških dublova.

Meč je trajao gotovo pet sati, a nakon četvrtog seta je i navučen krov nad centralnim terenom. Takođe, meč je trajao toliko dugo da su organizatori bili primorani da finale ženskog dubla pomere za nedelju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOKAUTIRALI RIVALA, PA UZELI TITULU: Kolumbijci najbolji u dublu na Vimbldonu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Jul.2019

Kolumbijci Huan Sebastijan Kabal i Robert Farah novi su šampioni Vimbldona u dubl konkurenciji pošto su u finalu savladali Francuze Nikolu Maua i Eduarda Rože-Vaselina posle velike borbe u pet setova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.