Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIONI TURNIR U BEOGRADU: Da li će ovo biti najteži rival Srbije na putu ka Riju?

Do početka kvalifikacionog olimpijskog turnira u Beogradu ostalo je još manje od mesec dana, a poznato je i u kojim će sastavima ekipe stići u prestonicu Srbije.

Vesti iz Letonije bile su dobre po selektora Srbije Aleksandra Đorđevića. Porzingis i Bertans neće doputovati u srpsku prestonicu. Ipak, lošije vesti stižu iz Praga gde je selekor Češke objavio spisak igrača, a na njemu su oni najbolji.
Tako će Ronen Gizburg računati na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jana Veselog, Blejka Šilba, Patrik Auda, Petra Bendu, Jaromira Bohačika, Pavela Houška, Vojteka Hrubana, Davida Jelineka, Martina Kriza, Tomasa Kizlinka, Lukasa Paliza, Adama Pehačeka, Martina Peterka, Tomaša Pomikaleka, Pavela Pumprla, Jakuba Sirina, Kamila Svrdlika i Jiri Velša.
Nema sumnje da će “knedličke” biti najteži protivnik Srbije na putu ka Riju uz neugodini Portoriko i oslabljenu Letoniju.
The post KVALIFIKACIONI TURNIR U BEOGRADU: Da li će ovo biti najteži rival Srbije na putu ka Riju? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.