KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Pjero OPET koban po Borjana! Francuzi pali u Atini

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 22:53

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Pjero OPET koban po Borjana! Francuzi pali u Atini

Revanši su naredne sedmice.

Fudbaleri Slovana iz Bratislave doživeli su poraz u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su kod kuće izgubili od Makabija iz Haife sa 2:1.

Prvi gol na meču pao je več u petom minutu, kada je Frantdži Pjero zatresao mrežu Milana Borjana. Inače on je i prošle godine u kvalfikacijama za elitno takmičnje dva puta matirao Borjana u dvomeču Makabija i Zvezde.

🏆 GOAL! Slovan Bratislava 0-1 Maccabi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Haifa

⚽️ Dia Saba shows great vision to find Frantzdy Pierrot with a cheeky pass inside the box, and his first-time shot is precise and sails low into the middle of the goal.pic.twitter.com/KZKmpFK3RE

— FootColic ⚽️ (@FootColic) August 9, 2023

Izjednačenje Slovanu je u 12. minutu doneo Juraj Kucka, a već u 15. su Izraelci ponovo poveli preko Dije Sabe.

Na kraju se ispostavilo da je to bio i konačan rezultat.

Više uspeha kao domaćini imali su fudbaleri Panatinaikosa. Oni su pobedili ekipu Olimpika iz Marseja u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0 i tako imaju solidne šanse da dođu do plej-ofa za elitno takmičenje.

Strelac jedinog gola za tim srpskog trenera Ivana Jovanovića bio je Brazilac Bernard. Gol je postigao u 83. minutu posle odlične akcije domaćeg tima.

Inače, Brazilac je desetak minuta ranije zamenio Srbina Filipa Đuričića.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA TREĆE KOLO - prvi mečevi

Slovan (Slovačka) - Makabi Haifa (Izrael) 1:2 (1:2)

Panatinaikos (Grčka) - Olimpik Marsej (Francuska) 1:0 (0:0)

Rendžers (Škotska) - Servet (Švajcarska) 2:1 (2:1)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.