Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LE: Kairat delilo 15 minuta od plasmana u Ligu Evrope!

Fudbaleri Kairata napravili su još jedan senzacionalan rezultat pošto su na svom stadionu pobedili francuski Bordo sa 2:1, ali su zbog poraza 0:1 u prvom meču ostali bez plasmana u Ligu Evrope. 

Domaći su već u prvom minutu poveli autogolom Jamberea, a kada je u 66. minutu Kuat pogodio za 2:0, usledila je prava erupcija oduševljenja na tribinama. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Ipak, u 77. minutu Kriveli je pogodio za 2:1, pa je Bordo zahvaljujući golu u gostima prošao u grupnu fazu Lige Evrope. 

The post KVALIFIKACIJE ZA LE: Kairat delilo 15 minuta od plasmana u Ligu Evrope! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE - Kairat stigao Zvezdin usud! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2015

Fudbalski klub Kairat nalazio se na pragu plasmana u grupnu fazu Lige Evrope ali je snove Zvezdinog "dželata" srušio klub koji je pre tri godine srušio snove crveno-belih...Fudbaleri Kairata završili su odiseju u kvalifikacijama za Ligu Evrope ispadanjem u plej-of fazi nakon uzbudljivog revanš susreta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.